Σάββατο 17 Μαΐου 2008

Προκήρυξη διαγωνισμού Φωτογραφίας με θέμα το Περιβάλλον

O Δήμος Βέροιας σε συνεργασία με τον Ορειβατικό Σύλλογο Βέροιας ‘VERMOUNT’, προκηρύσσει ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ, με θέμα το Περιβάλλον, εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, που θα εορταστεί την Πέμπτη,5 Ιουνίου 2008. Τίτλος του φωτογραφικού Διαγωνισμού είναι ‘ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ;‘ και αφορά σε χώρους, γωνιές, μέρη στην πόλη μας και στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Βέροιας, που προσβάλλουν το φυσικό περιβάλλον και την αισθητική μας

Οι 3 νικητές θα βραβευθούν στην ετήσια εκδήλωση για το Περιβάλλον, το βράδυ της 5ης Ιουνίου 2008 και ώρα 9μ.μ στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών,

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
1.Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι, εξαιρουμένων των εργαζομένων στο Δήμο Βέροιας και των μελών του Ορειβατικού Συλλόγου ‘VERMOUNT’.
2. Η συμμετοχή γίνεται με την αποστολή μίας ψηφιακής φωτογραφίας, τυπωμένης σε χαρτί διαστάσεων 13 Χ 18 εκ. έως 20 Χ 30 εκ. ,συνοδευόμενη από ένα c.d ή μία δισκέτα ( ώστε να μπορεί να προβληθεί). Δε γίνονται δεκτές φωτογραφίες χαμηλής ανάλυσης ( κάτω από 4mp) και δεν πρέπει να είναι κολλημένες σε χαρτί ή άλλο υλικό.
3. Οι φωτογραφίες αποστέλλονται στη διεύθυνση: Xώρος Τεχνών, οδός Π. Μελά και Μπιζανίου 59100 Βέροια, για το ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ, υπόψη κ. Γρηγοριάδου Κατερίνας, έως την Δευτέρα 26 Μαΐου 2008 με σφραγίδα ταχυδρομείου. Η κριτική Επιτροπή είναι τριμελής, αποτελούμενη από εκπρόσωπο του Δήμου Βεροίας, του Ορειβατικού Συλλόγου και της Ι. Μητρόπολης Βεροίας-Ναούσης.
4. Ο πρώτος νικητής θα λάβει μια ψηφιακή φωτ. μηχανή, ο δεύτερος το νέο λεύκωμα της πόλης της Βέροιας σε πολυτελή έκδοση και μια δωρεάν συμμετοχή σε ορειβατική εξόρμηση του Βερμάουντ και ο τρίτος επίσης ένα πολυτελές λεύκωμα της πόλης της Βέροιας και δωρεάν συμμετοχή στην εκδρομή στη Βάλια Κάλντα.
5. Οι φωτογραφίες των 3 νικητών θα δημοσιευθούν στον τοπικό τύπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: