Κυριακή 30 Μαρτίου 2008

Αρχισαν τα όργανα.......Μέρος 2ο

Μας έφυγε το λάδι άλλα άξιζε ο αγώνας στους Π.Πόρους της Κατερίνης. Mountain Bike με πολύ ανηφόρα και λάσπη αλλά και καταπληκτικά τοπία.

Η εναρξη του αγώνα με τους αθλητές της κατηγορίας Ελιτ στην αρχή της εκκίνησης


Ο Atiafederation πριν την στροφή του τερματισμού


Η Βεροια έδωσε δυναμικό παρόν. Απο τα αριστερά Γιώργος, Αποστόλης, Atiafederation (λείπει ο Ηλιας απο την φωτό)



Ο Ηλίας κατακτά την 2η θέση της κατηγορίας 19-29 και το χαίρετε.

Παρασκευή 28 Μαρτίου 2008

Αρχισαν τα όργανα.......



Αρχίζουμε να παίρνουμε τα βουνά και τα λαγκάδια. Εχουμε λοιπόν αυτήν την Κυριακή στους Π.Πόρους της Κατερίνης των αγώνα ΜΤΒ και το Σάββατο % Κυριακή 19 & 20 Απριλίου στην Σφενδάμη της Κατερινης τoν αγώνα Μountain Running & Mountain Bike.

http://www.sfendami.gr
http://www.outsports.gr

Τρίτη 25 Μαρτίου 2008

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2008

Κάλεσμα για συμμετοχή!


Πανελλαδική ποδηλατοπορεία για πρώτη φορά! Σε κάθε πόλη της κακόμοιρης Ελλάδας που δεν είναι καθόλου φιλική στο ποδήλατο. Στην πλατεία Δημαρχείου της Βέροιας, την Κυριακή 6 Απριλίου, 12 το πρωί. Σημείωσέ το!

Για περισσότερα www.podilates.gr

Τετάρτη 19 Μαρτίου 2008

ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ; ΟΧΙ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Στην Ελλάδα οι γκέι, οι λεσβίες και οι τρανσέξουαλ γνωρίζουν από διακρίσεις. Αρκετοί απ' αυτούς τις αντιμετωπίζουν καθημερινά στην οικογένεια, την κοινωνική ζωή και τον επαγγελματικό στίβο. Καμιά φορά όμως φτάνει μια σταγόνα για να ξεχειλίσει το ποτήρι. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τύπου το Υπουργείο Δικαιοσύνης ετοιμάζεται να καθιερώσει ένα "συμβόλαιο συμβίωσης" ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για τα ετερόφυλα ζευγάρια. Δεν θεωρούμε ότι ένα απλό "συμβόλαιο" μπορεί να λύσει τα ζητήματα των ζευγαριών ίδιου φύλου, ούτε να εξασφαλίσει την ισότιμη μεταχείρισή τους. Πιστεύουμε όμως ότι η προτεινόμενη διάκριση είναι κατάφωρα αντίθετη τόσο με το ελληνικό Σύνταγμα όσο και με τις ευρωπαϊκές συνθήκες για τα δικαιώματα του ανθρώπου. Πόσο μάλλον όταν 18 ευρωπαϊκές χώρες ήδη παρέχουν νομική κατοχύρωση στα ζευγάρια ίδιου φύλου. Σκοπός αυτής της πρωτοβουλίας είναι να ενημερωθούν σχετικά οι ευρωπαϊκοί θεσμοί, οι οργανώσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα, ιστοσελίδες και ιστολόγια σε όλο τον κόσμο. Αυτό που ζητάμε είναι ίσα δικαιώματα για όλους. Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο.

Αυτή τη φορά δεν θα μείνουμε σιωπηλοί. Αυτή τη φορά δεν θα κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩN

Όποιος συμφωνεί, το αναρτά ή το προωθεί.

Πηγή http://fiddleofthepan.blogspot.com/

Человек с киноаппаратом


Το Man with a Movie Camera (Человек с киноаппаратом) είναι ένα πειραματικό ασπρόμαυρο φίλμ του Ρώσσου σκηνοθέτη Dziga Vertov του 1929.Το φίλμ παρουσιάζει την αστική ζωή στην Οδυσσό και σε άλλες Ρώσικες πόλεις την εποχή εκείνη.Οι Cinematic Orchestra ανελαβαν και ντύσανε μουσικά αυτό το φίλμ και το αποτελεσμα ειναι το Man with a Movie Camera των Cineatic Orchestra ενα dvd που κυκλοφορεί απο την Ninja Tune. Δύο αποσπάσματα απο το dvd αυτό στα δεξιά του μπλογκ

Το παρακάτω track......

.....ειναι απο τα λίγα που μπορώ άνετα να ακούω όλη την μέρα χωρίς να το βαρεθώ. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο το επέλεξα για το καινούργιο μπλοκοπαίχνιδο στο οποίο με προσκάλεσε η sorolop http://sorolop.blogspot.com και την ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση. Επειδή ξέρω ότι ο κύριος Freerider (http://eleu8eroi.blogspot.com) έχει άριστη σχέση με την μουσική τον προσκαλώ μαζί και τον φίλο μου τον Βασίλη(http://vasilis-panagiotis.blogspot.com) να πάρουν την σκυτάλη αυτού του όμορφου παιχνιδιού.

The Cinematic Orchestra
To Build A Home


There is a house built out of stone
Wooden floors, walls and window sills...
Tables and chairs worn by all of the dust...
This is a place where I don't feel alone
This is a place where I feel at home...

Cause, I built a home
for you
for me

Until it disappeared
from me
from you

And now, it's time to leave and turn to dust...

Out in the garden where we planted the seeds
There is a tree as old as me
Branches were sewn by the color of green
Ground had arose and passed it's knees

By the cracks of the skin I climbed to the top
I climbed the tree to see the world
When the gusts came around to blow me down
I held on as tightly as you held onto me
I held on as tightly as you held onto me......


Cause, I built a home
for you
for me

Until it disappeared
from me
from you

And now, it's time to leave and turn to dust........

(Το track αφιερώνεται σε όλους τους ελεύθερους ανθρώπους που ζουν την στιγμή,που αναγνωρίζουν τα λάθη τους και ιδιαίτερα σε αυτούς που τολμούν να παλεύουν)

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2008

Προβολές βραβευμένων ταινιών 9ου Διεθνούς Πανοράματος

Η Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού Βέροιας και το πολιτιστικό ηλεκτρονικό περιοδικό www.provoleas.gr σε συνεργασία με το κινηματογραφικό φεστιβάλ «Διεθνές Πανόραμα Ανεξάρτητων Δημιουργών Φιλμ και Βίντεο», διοργανώνουν την προβολή των βραβευμένων ελληνικών και ξένων ταινιών του 9ου Διεθνούς Πανοράματος, με την ευγενική προσφορά των Γενικών Αρχείων του Κράτους - Αρχεία Νομού Ημαθίας, που διαθέτουν την αίθουσα προβολών.

Το κινηματογραφικό φεστιβάλ «Διεθνές Πανόραμα Ανεξάρτητων Δημιουργών Φιλμ και Βίντεο» (www.independent.gr) που πραγματοποιήθηκε από τις 21/9 έως 29/9/2006 στην Πάτρα στο θέατρο «Λιθογραφείον», έχει συμπληρώσει εννιά συνεχή χρόνια και παραμένει ένα πανόραμα κινηματογράφου, φιλοδοξώντας να παρουσιάζεται ένας χείμαρρος από ήχους, ένα μωσαϊκό από εικόνες που ευνοούν την πολυσυνθετότητα και τη διαφορετικότητα, με στόχο τη συνέχιση «ενός ονείρου, της ελευθερίας της τέχνης».

Οι προβολές θα γίνουν στο κτίριο που στεγάζονται τα Γενικά Αρχεία του Κράτους Ν. Ημαθίας Ολγάνου 23 (Μπαρμπούτα), στις 29 & 30 Μαρτίου ώρα 17:30

Pink Panther Episode:We Give Pink Stamps

Κυριακή 16 Μαρτίου 2008

Κυριακάτικη βολτα



O καιρός καλυτερεύει και οι βόλτες στο βουνό θα είναι περισσότερες. Ειναι πραγματικα ωραιο να εχεις φύση κοντά στο σπίτι σου. Μερικες φωτος απο την σημερινή βόλτα.Διαδρομή Προφήτης Ηλίας - Κουμαριά - Προφήτης Ηλίας 37km.






Muzine #03

Φεβρουάριος - Μάρτιος 2008
Το τρίτο τεύχος του Muzine κυλοφόρησε από τις Εκδόσεις Χαραμάδα, σε βιβλιοπωλεία, δισκοπωλεία και επιλεγμένα News Stands. Με 168 έγχρωμες σελίδες και 2 CD (Red & White Mood), και αφιέρωμα στον σημερινό σπιτικό ήχο, αλλά και στα σημεία επαφής της Μουσικής με τον Δρόμο.



Red Mood CD

1. Plumerai - Home Again
2. Abbie Gale - Gone
3. The Playwrights - Dislocated (London Version)
4. Seachange - No Backward Glances
5. All Tomorrow's Party - Cracked
6. TheBluetones - Carnt Be Trusted - demo
7. Gisli - Revolution
8. PAN - Hurricane
9. Tara King Theory - Disparais-Moi
10. The Build - Price Of Shotgun
11. Rafter Roberts - Merchandise
12. El Hijo - Los Reyes Que Traigo
13. Tex La Homa - Tell me you do
14. Emily Haines & The Soft Skeleton - Doctor Blind
15. Bonnie "Prince" Billy - Am I Demon?
16. Foxface - Honour and promotion

White Mood CD

1. Parallel Worlds - Increasing Complexity
2. Pridon - She bit me first
3. Brandon Rudy - Tied To The Couch
4. Chromatic Sequence - The Sky inside me
5. Mathias Delpanque - Contre-Plinthe (Skirting Board)
6. Playground Noise - Memories
7. Nighthawks at the Diner - The waltzes, the polkas
8. Maja Christina - Quite a Night
9. Oua.ch- Aube
10. Tanakh - Kept
11. Troja - Song
12. Kristian Blak & Yggdrasil - Arrival
13. Just Alpin - L' eremita

Πέμπτη 13 Μαρτίου 2008

Πατεντα γραφειου

Να μια καλή πατέντα για να κρύβεις τα ποτά απο το αφεντικό σου





FOTOS!!!













Τρίτη 11 Μαρτίου 2008

Jeff Mills & Montpelier Phiharmonic Orchestra

Ενα μικρό βιντεοαφιεωμα στον μεγάλο techno παραγωγο Jeff Mills που καταφερε απο τις γειτονιες του Detroit να παίζει μαζί με την Montpelier Philharmonic Orchestra.Εκει στα δεξια του μπλογκ

Αντιδοτο για εργασιομανης

The Dr Who Theme

Το Dr Who ήταν μια απο τις αγαπημένες μου σειρές όταν ήμουν πιτσιρικάς.Πως και πως περίμενα το επόμενο επεισόδιο. Το soundtrack θα μας συντροφεύει για λίγες μέρες.


Δευτέρα 10 Μαρτίου 2008

Φρουτοπια


Η Φρουτοπία είναι κόμικ που δημιούργησαν το 1983 ο συγγραφέας παιδικής λογοτεχνίας Ευγένιος Τριβιζάς και ο σκιτσογράφος Νίκος Μαρουλάκης. Ολοκληρώθηκε σε τρεις κύκλους, με 40 περίπου τεύχη. Το κόμικ μεταφέρθηκε και στην τηλεόραση το 1987 από την οικογένεια Σοφιανού, οπτικοποιημένο με μαριονέτες, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία.

Καθε Σαββατο καινουργιο επεισόδιο.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ροζ πανθηρ κλασικ

Αξεπέραστος ο ροζ πανθηρ είτε στο βίντεο είτε στην φωτό (η ανηψια μου)



3 Βραζιλιανοι και μια μπάλα

Ειναι παλαβοι αυτοι οι Ιαπωνες

Σάββατο 8 Μαρτίου 2008

Βίντεο απο τον τόπο μου/γειτονια μου

Το μπλογκ και ο Αtiafederation προσφέρει δωρεάν ξενάγηση στην Βεροια με ποδήλατο.Τα βίντεο είναι αφιερωμένα στους οδηγούς αυτοκινήτων των 20 μαθημάτων. Καλά θα κάνετε όταν μπαίνετε στο αυτοκίνητο να βάζετε και το μυαλό να σκέφτεται και να μην νομίζεται ότι είστε οι κυρίαρχοι του δρόμου.

INTERNATIONAL MOUNTAIN BIKE CUP 2008

Μετά από το Παγκόσμιο Κύπελλο Μαραθωνίου στη Νάουσα το 2006 και το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κατάβασης στο Ελατοχώρι το 2007, η OUTSPORTS διοργανώνει φέτος το Διεθνές Κύπελλο Ορεινής Ποδηλασίας 2008, μία σειρά έξι διεθνών ημιμαραθώνιων αγώνων ορεινής ποδηλασίας, που θα διαρκέσει περισσότερο από πέντε μήνες και θα διεξαχθεί σε έξι διαφορετικούς ορεινούς, τουριστικούς προορισμούς της Θεσσαλίας και της Μακεδονίας οι οποίοι συνδυάζουν υψηλές προδιαγραφές φιλοξενίας και φυσικού περιβάλλοντος.

Οι πρώτοι πέντε αγώνες του κυπέλλου είναι κατηγορίας C2, ενώ ο τελικός αγώνας που θα γίνει στο Νυμφαίο, αγώνας που διοργανώθηκε και το 2007 από την OUTSPORTS, είναι κατηγορίας C1 και προβλέπεται να προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών αθλητών από το εξωτερικό. Το συνολικό χρηματικό έπαθλο του κυπέλλου ανέρχεται στις 16.000� και αποτελεί το μεγαλύτερο χρηματικό έπαθλο που δόθηκε ποτέ σε διοργάνωση ορεινής ποδηλασίας στην χώρα μας.

Στην διοργάνωση δικαίωμα συμμετοχής στην κατηγορία elite έχουν αθλητές με διεθνές δελτίο αλλά και ανεξάρτητοι αθλητές - φίλοι του ποδηλάτου, σε πέντε διαφορετικές κατηγορίες: ανδρών 19-29, 30-39, 40-49, 50+, junior και γυναικών. Η συμμετοχή σε κάθε έναν από τους αγώνες δίνει βαθμούς στους αθλητές ανάλογα με την θέση που τερματίζουν. Νικητής του κυπέλλου ανακηρύσσεται ο αθλητής που θα συγκεντρώσει τη μεγαλύτερη βαθμολογία της κατηγορίας του στους 4 από τους 5 καλύτερους για αυτόν αγώνες συν την βαθμολογία του τελικού.


Το κύπελλο ξεκινά από τους Παλαιούς Πόρους Πιερίας στις 30 Μαρτίου, σε μια πραγματικά ξεχωριστή διαδρομή μήκους 51,3 χλμ στις πλαγιές του Ολύμπου.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το OUTSPORTS International Mountain Bike Cup 2008 στη διεύθυνση www.outsports.gr


OUTSPORTS international mtb cup 2008
# ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
#1 29 - 30 ΜΑΡΤΙΟΥ Παλαιοί Πόροι Πιερίας C2
#2 19 - 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ Αμπελάκια Λάρισας C2
#3 24 - 25 ΜΑΙΟΥ Βασιλίτσα Γρεβενών C2
#4 28 - 29 ΙΟΥΝΙΟΥ Πορταριά Μαγνησίας C2
#5 26 - 27 ΙΟΥΛΙΟΥ Ελάτη Τρικάλων C2
FINLA 6 - 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Νυμφαίο Φλώρινας C1

Ενα διαφορετικο Μatrix

Funny cats

Το παρακάτω βίντεο....

......είναι αφιερωμένο σε αυτούς που δεν έχουν επισκεφθεί ακόμα την Βεροια. Μια μικρή λοιπόν βόλτα με το ποδηλατο στις οδούς Ανοίξεως, Ελιάς, Μητροπολεως και τερματίζει στον πεζόδρομο της πόλης.

Παρασκευή 7 Μαρτίου 2008

critical mass ride

Aντιγράφο απο το μπλογκ του Freerider

Η γενική ιδέα του critical mass είναι μία μαζική βόλτα με ποδήλατα, ξεκινώντας από ένα προκαθορισμένο σημείο εκκίνησης κάθε μήνα, μια συγκεκριμένη μέρα. Από εκεί και πέρα, το critical mass αποτελεί μια ελεύθερη έκφραση ποδηλατών, ευπρόσδεκτα είναι και κάθε λογής αυτοκινούμενα με ανθρώπινη δύναμη οχήματα, όπου κάθε συμμετέχων έχει και την δική του ιδέα και σκοπό για αυτή την βόλτα.

Σίγουρα ο σκοπός δεν είναι η ταχύτητα σε μια τέτοια βόλτα, αλλά κυρίως η προβολή του ποδηλάτου. Είναι μια γιορτή για το ποδήλατο στους δρόμους. Δεν προσπαθεί να εναντιωθεί στα αυτοκίνητα, τα λεωφορεία ή τα υπόλοιπα οχήματα που κινούνται, απλά παίρνει το μερίδιό του στο οδόστρωμα από όπου περνάει. Το critical mass ride είναι μια προσπάθεια διεκδίκησης του δικαιώματός μας να χρησιμοποιούμε το δρόμο, αλλά όχι η στέρησή του στους άλλους!

Το critical mass ride δεν έχει οργανωτές, ούτε αρχηγούς. Όποιος είναι μπροστά χαράζει την πορεία που θα ακολουθήσουν οι υπόλοιποι. Σε κάθε πόλη, κάποιοι ποδηλάτες επέλεξαν μια ημέρα και μια ώρα, την κοινοποίησαν και έτσι γεννήθηκε το critical mass ride! Όταν μαζευτεί μια κρίσιμη μάζα ποδηλάτων στον τόπο συνάντησης την ημέρα και ώρα του ραντεβού, τότε το critical mass ride ξεχύνεται στον δρόμο, διεκδικώντας ένα μέρος του.

Ιστορικά

Η ιδέα του critical mass ride ξεκίνησε το Σεπτέμβριο του 1992 στο Σαν Φραντζίσκο, όταν στη συνάντηση του San Francisco Coalition αποφάσισαν πως αφού κυκλοφορούν τόσα ποδήλατα στην πόλη αλλά οι συνθήκες είναι τόσο άθλιες, θα έπρεπε να μαζεύονται μια φορά το μήνα και να κάνουν αισθητή την παρουσία τους κάτω από τον αρχικό τίτλο "The Commute Clot".

Το τελικό όνομα "Critical Mass" προήλθε από το ποδηλατικό ντοκιμαντέρ "Return to the Scorcher" όπου παρουσίαζε την διάσχιση διασταυρώσεων σε μεγάλες πόλεις της Κίνας σαν θέμα κρίσιμης μάζας (=critical mass): Όσοι ήθελαν να διασχίσουν μια διασταύρωση περίμεναν μέχρι να μαζευτούν αρκετοί και όταν μαζευόταν μια κρίσιμη μάζα ξεχύνονταν στο δρόμο κλείνοντας και ακινητοποιώντας τους διερχόμενους, μέχρι εκείνοι με τη σειρά τους να μαζευτούν πάλι περισσότεροι και να σπάσουν την μάζα.



Λίγους μήνες μετά ξεκήνησαν σιγά σιγά και σε άλλες πόλεις να γίνονται critical mass rides και το φαινόμενο εξαπλώθηκε πολύ γρήγορα. Μια σελίδα με όλα τα γνωστά mass rides σε όλες τις πόλεις είναι και αυτή www.critical-mass.org απαριθμώντας πάνω απο 400 mass rides στον κόσμο!

Το critical mass ride σε κάθε πόλη είναι διαφορετικό. Υπάρχει μεγάλη διαφορά στο μέγεθος, στην τήρηση του ΚΟΚ, στις αντιδράσεις των οδηγών, ακόμα και στην επέμβαση της αστυνομίας.

Όλα τα παραπάνω είναι από το critical mass της Αθήνας.

Τι λέτε, κάνουμε και στη Βέροια;

Τετάρτη 5 Μαρτίου 2008

The Jon Kennedy Federation

Τον Jon Kennedy δεν τον ήξερα σαν μουσικό και αγοράζοντας ένα περιοδικό φρόντισα και τον έμαθα. Πολυδιασταση μουσική παιδεία και ύφος.Ομορφη μουσική. Στα δεξιά του μπλογκ ένα μικρό βίντεο του DEMONS.Enjoy

Τρίτη 4 Μαρτίου 2008

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ

UPDATED!!!!!!!!!!!





ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΞΕΤΕ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟΥ FREERIDER HTTP://ELEU8EROI.BLOGSPOT.COM

Ποδηλατοvideo part II

Ενα μικρό δείγμα του κυκλοφοριακού προβλήματος της Βέροιας και μια μικρή εικόνα το τι αντιμετωπιζει ενας ποδηλάτης καθημερινά στη πόλη μας.

THE SLEEVEFACE CHALLENGE

Τελικά τα μπλοκοπαίχνιδα έχουν πολύ γέλιο. Βρήκα στο μπλογκ του Μr.Freerider μια πρόσκληση για το παρακάτω παιχνίδι.

Οι κανόνες του πηγαίνουν ως εξής:

1. Ανάρτησε στο blog σου τρία SleeveFaces. (Σημ: παίρνουμε έναν δίσκο βινυλίου ο οποίος στο εξώφυλλο του έχει μια εικόνα, κυρίως ένα πορτραίτο αλλά και όχι μόνο, το προσαρμόζουμε πάνω στο δικό μας πρόσωπο ή σώμα και τέλος τραβάμε φωτογραφία το αποτέλεσμα). Τράβηξε κατά προτίμηση την φωτογραφία μόνος σου, είναι πιο δύσκολο αλλά έχει πλάκα.
2. Επέλεξε πέντε ακόμη για να κάνουν το ίδιο.

Το φοβερό, τρομερό και απόλυτα καταπληκτικο LP των LOKA - FIRE SHEPHERDS (NINJA TUNE)


Ενα ΕΡ του ΧΕΡΟΧ


Και ένα μικρό κολάζ βινυλίων.

Ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση Mr.Freerider. Το καταευχαριστήθηκα, 01:30 και βγαζω φωτογραφίες στο δωμάτιο.Με την σειρά μου προσκαλώ να παρουν μέρος στο παιχνιδι την Ifigeneia, τον κ.Koulpa και την συμπαθέστατη sorolop.

Κυριακή 2 Μαρτίου 2008

Dj Freerider aka Eleu8eroi.blogspot part II



Dj Freerider on the decks. Δεν πρόλαβα να καθίσω αρκετά γιατί πήγα στο μαγαζί προς το κλείσιμο.Next week ελπίζω με περισσότερες φωτογραφίες.

Σάββατο 1 Μαρτίου 2008

Αγωνας Βορείου Ελλάδος

Ο φίλος μου ο Ηλίας πήρε μέρος στον αγώνα χρονομέτρησης Βορείου Ελλάδος και βγήκε 6ος.Το υλικό είναι απο τον αγώνα που έγινε στο Νησέλι Αλεξανδρειας.